Joop130
Vuurmaker
- Berichten
- 88
Hier het beloofde draadje over warm gerookte gefileerde haring.
Ook wel haringkoninkjes genoemd.
Ben gestart met pekel maken
ga jullie niet lastigvallen met gewichten van zout etc. daarvoor raadpleeg ik ook deze website en het internet en speel met de ingredi?nten.
Ingredi?nten : Zout, peper, laurier, peterselie, bieslook, kruidnagel, jeneverbes en knoflook.
Deze los ik op in 750 ml water , welke ik langzaam aan de kook ga brengen.
Na het koken aflaat koelen , weer en tijd van het jaar werkt mee, lekker in de tuin.



vanavond in de pekel zal het verder met foto's plaatsen.
Joop
Ook wel haringkoninkjes genoemd.
Ben gestart met pekel maken
ga jullie niet lastigvallen met gewichten van zout etc. daarvoor raadpleeg ik ook deze website en het internet en speel met de ingredi?nten.
Ingredi?nten : Zout, peper, laurier, peterselie, bieslook, kruidnagel, jeneverbes en knoflook.
Deze los ik op in 750 ml water , welke ik langzaam aan de kook ga brengen.
Na het koken aflaat koelen , weer en tijd van het jaar werkt mee, lekker in de tuin.



vanavond in de pekel zal het verder met foto's plaatsen.
Joop