- Berichten
- 298
Vandaag hapjes dag.
- Pigshots.
- Half gehakt balletje met spek.
- Courgette met spek
- Courgette met paprika en roomkaas vulling.
- Gekruide gehakt balletjes.
- Gekruide smac van de bbq
Schijfje Courgette met een plakje punt paprika gevuld met de pigshot room kaas vulling.
Gehakt balletjes gemaakt van rundergehakt gekruid met de noskos the jerk kruiden. En afgelakt met een bbq saus.
Halfe gehakt balletjes omwikkeld met spek afgelakt met bbq saus.
Smac ingesneden en gekruid met Noskos the jerk uurtje op de bbq 130 graden.
Half schijfje Courgette omwikkeld met spek.
Gewoon een borrel plankje van.ik zeg ja..
Pigshots
- 1 rookworst
- 15 plakken gerookt ontbijtspek
- 100 gram roomkaas
- 70 gram zure room
- 40 grap geraspte kaas
- 1 eetlepel bbq kruiden
- cocktail prikkers
- spuit of diepvrieszak
- rookhout appel
Ben begonnen met de roomkaas vulling. De roomkaas / zure room / kaas / bbqkruiden in een kom en meng alles goed door elkaar.
Heb de vulling in een diepvrieszakje gedaan en daar een puntje van afgeknipt zo maak je zelf een spuitzakje.
Vervolgens snij je de rookworst in plakjes van een 1.5 cm.
Snij het ontbijtspek doormidden.
Rol het spek om het plakje rookworst en zet vast met een prikkertje.
Vul ze vervolgens met de roomkaas , niet helemaal tot de rand want de vulling zet nog iets uit. Maak de bbq met een indirecte opstelling klaar bij een temp van 180 graden. Voeg appelrookhout toe.
Zet de Pigshots indirect en gaar ze voor 1 uur lang. Totdat het spek knapperig is.
Laat ze 10min rusten zodat de vulling iets kan afkoelen.
- Pigshots.
- Half gehakt balletje met spek.
- Courgette met spek
- Courgette met paprika en roomkaas vulling.
- Gekruide gehakt balletjes.
- Gekruide smac van de bbq
Schijfje Courgette met een plakje punt paprika gevuld met de pigshot room kaas vulling.
Gehakt balletjes gemaakt van rundergehakt gekruid met de noskos the jerk kruiden. En afgelakt met een bbq saus.
Halfe gehakt balletjes omwikkeld met spek afgelakt met bbq saus.
Smac ingesneden en gekruid met Noskos the jerk uurtje op de bbq 130 graden.
Half schijfje Courgette omwikkeld met spek.
Gewoon een borrel plankje van.ik zeg ja..
Pigshots
- 1 rookworst
- 15 plakken gerookt ontbijtspek
- 100 gram roomkaas
- 70 gram zure room
- 40 grap geraspte kaas
- 1 eetlepel bbq kruiden
- cocktail prikkers
- spuit of diepvrieszak
- rookhout appel
Ben begonnen met de roomkaas vulling. De roomkaas / zure room / kaas / bbqkruiden in een kom en meng alles goed door elkaar.
Heb de vulling in een diepvrieszakje gedaan en daar een puntje van afgeknipt zo maak je zelf een spuitzakje.
Vervolgens snij je de rookworst in plakjes van een 1.5 cm.
Snij het ontbijtspek doormidden.
Rol het spek om het plakje rookworst en zet vast met een prikkertje.
Vul ze vervolgens met de roomkaas , niet helemaal tot de rand want de vulling zet nog iets uit. Maak de bbq met een indirecte opstelling klaar bij een temp van 180 graden. Voeg appelrookhout toe.
Zet de Pigshots indirect en gaar ze voor 1 uur lang. Totdat het spek knapperig is.
Laat ze 10min rusten zodat de vulling iets kan afkoelen.