Ik ben een groot van de BBQ Bijbel van Julius Jaspers.
Tijdens mijn vakantie in Frankrijk heb ik een grote pot eendenvet gekocht en zondag leek me een mooie dag om dit voor de eerste keer te gaan gebruiken.
Het recept van de huisburger van Julius Bar & Grill met zelf gekruid gehakt, gerookt spek, cheddar, de JBG-burgersaus en gesmoorde ui in eendenvet was de uitverkorene.
Ik moet zeggen, dit is een blijvertje. Ongelooflijk lekker!
Ik weet niet of het gebruikte eendenvet daar ook echt waarde aan heeft toegevoegd. Daarvoor ben ik er nog niet echt bekend mee.
Overigens zag ik via Google dat Julius Bar & Grill permanent gesloten is. Was het niet rendabel?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Tijdens mijn vakantie in Frankrijk heb ik een grote pot eendenvet gekocht en zondag leek me een mooie dag om dit voor de eerste keer te gaan gebruiken.
Het recept van de huisburger van Julius Bar & Grill met zelf gekruid gehakt, gerookt spek, cheddar, de JBG-burgersaus en gesmoorde ui in eendenvet was de uitverkorene.
Ik moet zeggen, dit is een blijvertje. Ongelooflijk lekker!

Ik weet niet of het gebruikte eendenvet daar ook echt waarde aan heeft toegevoegd. Daarvoor ben ik er nog niet echt bekend mee.
Overigens zag ik via Google dat Julius Bar & Grill permanent gesloten is. Was het niet rendabel?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk