- Berichten
- 1.437
Op verzoek van beide zonen vanmiddag hamburgers gemaakt.
Bij de slager mooi rundsgehakt gehaald.
Dan in de kruidenkast gedoken.
Mijn laatste aanwinst gebruikt om burgers te maken. (100g/stuk)
Dan de Q opgestookt en de burgers afgegrilld op 200⁰.
Heel even laten rusten en dan een hamburger opgebouwd.
Ik had nog een restje gehakt over.
Daar dan maar MOINK-Balls gerold.
De Q net terug aangestoken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Bij de slager mooi rundsgehakt gehaald.
Dan in de kruidenkast gedoken.
Mijn laatste aanwinst gebruikt om burgers te maken. (100g/stuk)
Dan de Q opgestookt en de burgers afgegrilld op 200⁰.
Heel even laten rusten en dan een hamburger opgebouwd.
Ik had nog een restje gehakt over.
Daar dan maar MOINK-Balls gerold.
De Q net terug aangestoken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk