Tante Agnes
Kooltjesharker
- Berichten
- 103

Mijn bordje
Uit m'n eerste Q boek, Webers bbq en grillboek van Matthew Drennan ( oranje kaft )
De Amerikaanse klassiekers.
Ingredienten:
400 gr bio rundergehakt gemengd met 200 1/2 om 1/2 bio gehakt
Daardoor 1 kleine ui gesnipperd, 1 el Worcestersaus en peper naar smaak.
Chedar kaas voor op de burgers voor de liefhebber
Gehakt goed mengen met de rest van de ingredi?nten.

Meteen maar een blik Jodenkoeken er door heen gejaagd, je moet wat h?..

Maar wat een briljante oplossing om je burgers mooi in vorm te krijgen

Burgers maken en dan laat is ze liefst nog even in de koelkast liggen dan worden ze wat steviger later op de Q.

Wat rode uien er bij gepoft en meteen de Weber friet gemaakt met pikante ketchup.

Erg lekker sausje trouwens

150 ml ketchup
1 el chilisaus ( Had wat meer gedaan, houden we wel van )
2 el balsamico azijn
Burgers wat ingesmeerd met olie, dicht op het vuur aan 1 kant gebakken
Omgedraaid en er meteen voor de liefhebbers plakken cheddar op gelegd.
Als de kaas smelt zijn ze klaar.

Volgens de familie hier de lekkerste burgers tot nu toe.
