Hallo,
Ik ben Roy
Ik ben 22 en kom uit bladel
Een jaar geleden ongeveer bestelde ik bij de griek een biefstukje
En deze vond ik toch zo lekker
Hij had iets “extra’s”
Dat extra’s bleek dat hij op kolen gebakken was
Dus ik dacht dat moet ik ook hebben
Na lang zoeken en op aanraden van schoonouders heb ik een kamado gekocht
Urban chef medium( intratuin)
En toen is daarna de passie voor bbq echt op gang gekomen, ook zeker de low en slow recepten
Al een paar keer spareribjes gemaakt, kip op het blik( helaas geen foto), en beef burnt ends,
binnekort pulled pork
Via de podcast vurige verhalen ben ik hier terecht gekomen
Ik ben Roy
Ik ben 22 en kom uit bladel
Een jaar geleden ongeveer bestelde ik bij de griek een biefstukje
En deze vond ik toch zo lekker
Hij had iets “extra’s”
Dat extra’s bleek dat hij op kolen gebakken was
Dus ik dacht dat moet ik ook hebben
Na lang zoeken en op aanraden van schoonouders heb ik een kamado gekocht
Urban chef medium( intratuin)
En toen is daarna de passie voor bbq echt op gang gekomen, ook zeker de low en slow recepten
Al een paar keer spareribjes gemaakt, kip op het blik( helaas geen foto), en beef burnt ends,
binnekort pulled pork
Via de podcast vurige verhalen ben ik hier terecht gekomen