- Berichten
- 9
Hallo, ik ben nieuw hier; Marko uit Rotterdam.... mijn naam verklapt het al 
50 jaar inmiddels en al heel vaak de braai aangestoken. ik heb een Weber, type weet ik niet en volgens mij is die zo'n 55 cm groot. prima ding voor op mijn balkon, waar de zon in de avond schijnt en het heerlijk braaien is.
mijn vrouw komt uit Zuid Afrika, vandaar dat ik het over braai ipv barbecue heb. hamburgers vind je niet vaak op mijn braai, wel worst (boerewors als ik dat weer eens besteld heb) of grote stukken steak. maar ook de sate is een vaak geziene lekkernij van de braai.
leuk forum, ik heb er al met veel plezier op rondgekeken. ga snel mijn beercan chicken en pulled pork foto's uploaden voor de stickers
en, geen idee of het al eens hier op het forum heeft gestaan, maar binnenkort wil ik een keer een spatchcock chicken op de braai proberen!
groet,
edit: ik zoek net even op spatchcock en natuurlijk zijn er enthousiastelingen hier op forum die dat ook gedaan hebben. mooi!

50 jaar inmiddels en al heel vaak de braai aangestoken. ik heb een Weber, type weet ik niet en volgens mij is die zo'n 55 cm groot. prima ding voor op mijn balkon, waar de zon in de avond schijnt en het heerlijk braaien is.
mijn vrouw komt uit Zuid Afrika, vandaar dat ik het over braai ipv barbecue heb. hamburgers vind je niet vaak op mijn braai, wel worst (boerewors als ik dat weer eens besteld heb) of grote stukken steak. maar ook de sate is een vaak geziene lekkernij van de braai.
leuk forum, ik heb er al met veel plezier op rondgekeken. ga snel mijn beercan chicken en pulled pork foto's uploaden voor de stickers

en, geen idee of het al eens hier op het forum heeft gestaan, maar binnenkort wil ik een keer een spatchcock chicken op de braai proberen!
groet,
edit: ik zoek net even op spatchcock en natuurlijk zijn er enthousiastelingen hier op forum die dat ook gedaan hebben. mooi!