D
Dirk
Gast
Hallo allen,
Ik ben Dirk, Belg, woon in Mazenzele/Opwijk nabij Aalst/Dendermonde/Brussel.
Heb n weber 57 / weber smokey joe en n oklahoma 16"....
Mijn interesses gaan vnl. uit naar het zelf maken van rubs / marinades en glazes...
en slow cooking methode..
Ik ben op zoek naar de ideale rub / marinade en glaze die me als eindresultaat ribbeks opleveren met een zuur zoete spicy smaak.
Tevens zoek ik een slager, in mijn buurt, die me ribben kan leveren, st. louis style cut.....
Op de oklahoma rook ik vnl zalm, daar moet je niks aan doen, gewoon grof zeezout de vis (sen) gefileerd maar met vel in z'n geheel erop 3/4/5uur - 120? - resulaat altijd super.
groeten en hopelijk vind ik hier het recept voor de "perfect fall of the bone bibs"
Dirk
Ik ben Dirk, Belg, woon in Mazenzele/Opwijk nabij Aalst/Dendermonde/Brussel.
Heb n weber 57 / weber smokey joe en n oklahoma 16"....
Mijn interesses gaan vnl. uit naar het zelf maken van rubs / marinades en glazes...
en slow cooking methode..
Ik ben op zoek naar de ideale rub / marinade en glaze die me als eindresultaat ribbeks opleveren met een zuur zoete spicy smaak.
Tevens zoek ik een slager, in mijn buurt, die me ribben kan leveren, st. louis style cut.....
Op de oklahoma rook ik vnl zalm, daar moet je niks aan doen, gewoon grof zeezout de vis (sen) gefileerd maar met vel in z'n geheel erop 3/4/5uur - 120? - resulaat altijd super.
groeten en hopelijk vind ik hier het recept voor de "perfect fall of the bone bibs"
Dirk
