- Berichten
- 89
Hallo allemaal,
Graag stel ik mij voor: Collin, 33 jaar en woonachtig in 's-Hertogenbosch. Al een jaar of 2 heb ik in afwisselende mate interesse in kamado's en Amerikaanse stijl bbq. Afgelopen zomer was het er niet van gekomen -moest eerst een pizza oven komen- maar inmiddels ben ik een enthousiaste eigenaar van een Primo Oval Large. Zonder dat jullie het waarschijnlijk beseften, hebben jullie mij al enorm geholpen - mijn portemonnee haat jullie overigens - bij het maken van mijn keuze voor een ovalen kamado en bij diverse andere zaken(recepten, technieken etc). Bij dezen dank daarvoor. Medio november heb ik mijn Primo ontvangen en gebruik ik deze ca 2-3x in de week. Soms ff iets snels (omdat het kan), soms L&S op basis van Noskos' recepten (ribs, PP). Op dit moment liggen er 2 stukken sockeye te roken mbv de CSG. Het werd daarbij hoog tijd om mij ook aan te melden op dit forum. Op naar heel veel meer sessies!
Graag stel ik mij voor: Collin, 33 jaar en woonachtig in 's-Hertogenbosch. Al een jaar of 2 heb ik in afwisselende mate interesse in kamado's en Amerikaanse stijl bbq. Afgelopen zomer was het er niet van gekomen -moest eerst een pizza oven komen- maar inmiddels ben ik een enthousiaste eigenaar van een Primo Oval Large. Zonder dat jullie het waarschijnlijk beseften, hebben jullie mij al enorm geholpen - mijn portemonnee haat jullie overigens - bij het maken van mijn keuze voor een ovalen kamado en bij diverse andere zaken(recepten, technieken etc). Bij dezen dank daarvoor. Medio november heb ik mijn Primo ontvangen en gebruik ik deze ca 2-3x in de week. Soms ff iets snels (omdat het kan), soms L&S op basis van Noskos' recepten (ribs, PP). Op dit moment liggen er 2 stukken sockeye te roken mbv de CSG. Het werd daarbij hoog tijd om mij ook aan te melden op dit forum. Op naar heel veel meer sessies!