We hebben de vriezer vol met wild, allemaal mooie stukken ree, haas en houtduif. Bijna dagelijks brand bij ons de barbecue, voor ieder worstje of speklapje gaat hij aan. De barbecue is een Grill Dome family en een Grill Dome Benjamin, beide keramische eieren. Meestal gebruik ik daarin Dammers houtskool van de Zuid Afrikaanse acasia, dit brand lekker snel, binnen 10 min aan de slag en is heel goed te regelen icm. Grill Dome.
Grill Dome is net als big green egg een Amerikaanse BBQ maar dan iets dikker en de deksel is iets hoger, ik ben er super blij mee. Ik hoop dat ik hier lekkere recepten kan vinden voor de verschillende stukken vlees die ik heb, reerug, reebout, reeschouder, houtduif, enz
Grill Dome is net als big green egg een Amerikaanse BBQ maar dan iets dikker en de deksel is iets hoger, ik ben er super blij mee. Ik hoop dat ik hier lekkere recepten kan vinden voor de verschillende stukken vlees die ik heb, reerug, reebout, reeschouder, houtduif, enz