- Berichten
- 294
Nieuw hier, dus even voorstellen.
ik ben Wietse, een eetenthousiasteling uit Groningen.
Al jaren genietend van het bbq-geweld van vrienden. En na 10 jaar de gasbbq de deur uit gedaan om een kettle te gaan proberen.
Vandaag de eerste poging, met metguez, zalmforel, venkel en tomaatjes. Gewoon superlekker.
roken, indirect, hitteregulatie. Meteen al lastiger dan YouTube mij geloven liet, maar superleuk!
Tot ziens bij volgende posts!
ik ben Wietse, een eetenthousiasteling uit Groningen.
Al jaren genietend van het bbq-geweld van vrienden. En na 10 jaar de gasbbq de deur uit gedaan om een kettle te gaan proberen.
Vandaag de eerste poging, met metguez, zalmforel, venkel en tomaatjes. Gewoon superlekker.
roken, indirect, hitteregulatie. Meteen al lastiger dan YouTube mij geloven liet, maar superleuk!
Tot ziens bij volgende posts!