Goedemorgen,
Vanochtend geregistreerd als nieuw lid.
Door de corona-crisis enige vrije tijd over om mijn hobby verder uit te breiden.
Ik maak momenteel gebruik van een standaard weber 47 kettle barbecue maar op korte termijn komt daar misschien nog wel een komado bij.
Advies en tips voor de aanschaf zijn zeer zeker welkom.
Een aantal weekje terug voor het eerst pulled pork gemaakt en ook de spareribs op de 321 methode was een zeer groot succes.
Ik hoop hier leuke ervaringen te delen en te lezen over jullie ervaringen.
Groetjes,
IvdB
Vanochtend geregistreerd als nieuw lid.
Door de corona-crisis enige vrije tijd over om mijn hobby verder uit te breiden.
Ik maak momenteel gebruik van een standaard weber 47 kettle barbecue maar op korte termijn komt daar misschien nog wel een komado bij.
Advies en tips voor de aanschaf zijn zeer zeker welkom.
Een aantal weekje terug voor het eerst pulled pork gemaakt en ook de spareribs op de 321 methode was een zeer groot succes.
Ik hoop hier leuke ervaringen te delen en te lezen over jullie ervaringen.
Groetjes,
IvdB