Hallo allemaal,
Mijn naam is Niels Kampen en ik heb me vandaag geregistreerd op het forum om mijn BBQ skills meer te ontwikkelen. Ik BBQ sinds 6 jaar op een Weber 57 cm Performer. Van thuis uit had ik geleerd om te BBQ-en door zoveel mogelijk vlees in een zo kort mogelijke tijd klaar te hebben. Sinds 6 jaar probeer ik het toch maar anders te doen...
Het boek van Noskos "Het vuur de baas" heeft me veel op weg geholpen.
Ik doe tegenwoordig veel Low & Slow sessies en merk dat mijn Weber veel brandstof verbruikt en de temperatuur moeilijk constant te houden is. Ik denk erover om een keramische grill aan te schaffen. Het enige wat me nog tegenhoud is de prijs. En de afweging of de BBQ de prijs wel waard is.
Ik kijk er naar uit om het forum af te struinen naar recepten, goede adviezen en misschien zelfs een paar tips te geven.
Groeten Niels.
Mijn naam is Niels Kampen en ik heb me vandaag geregistreerd op het forum om mijn BBQ skills meer te ontwikkelen. Ik BBQ sinds 6 jaar op een Weber 57 cm Performer. Van thuis uit had ik geleerd om te BBQ-en door zoveel mogelijk vlees in een zo kort mogelijke tijd klaar te hebben. Sinds 6 jaar probeer ik het toch maar anders te doen...

Ik doe tegenwoordig veel Low & Slow sessies en merk dat mijn Weber veel brandstof verbruikt en de temperatuur moeilijk constant te houden is. Ik denk erover om een keramische grill aan te schaffen. Het enige wat me nog tegenhoud is de prijs. En de afweging of de BBQ de prijs wel waard is.
Ik kijk er naar uit om het forum af te struinen naar recepten, goede adviezen en misschien zelfs een paar tips te geven.
Groeten Niels.