BasBQ
Beef en Steak

Haas

 
 
 

Stijn

Gemarineerd
Berichten
1.614
Vorige zaterdag 5 hazen kunnen scoren...
1668585014317.png


Diezelfde dag moesten ze natuurlijk hun pyjama uit doen.
1668585053631.png


De zondag begonnen met scheiden, ruggen en filets er uit snijden.
De rest uitbenen.
1668585071402.png


Result:
1668585129336.png


De ruggen heb ik ingevroren.
De filetjes zijn zo klein dat we ze maar direct hebben opgegeten.
Ingewikkeld in spek, ook nog een paar dadels met geitenkaas.
1668585292447.png


Nog een heel klein beetje redelijk neutrale BBQ saus erop en dan afgrillen.
Niet verkeerd als lunch op een zondagmiddag.
1668585359974.png


Slachthuis is op maandag dicht dus gisteren het varkensvlees besteld.
's avonds nog een paar potjes paté gedraaid.
1668585153064.png
 
Dat heb je mooi voor elkaar. Paté lijkt me ook leuk om zelf te maken.
 
Heerlijk!

Ik heb nog een hele haas in de vriezer liggen, ben er nog niet uit wat ik daar mee ga doen.
 
Fantastisch!
 
Heerlijk!

Ik heb nog een hele haas in de vriezer liggen, ben er nog niet uit wat ik daar mee ga doen.

De rug en filets moet je zo opeten, zonde om er stoof ofzo van te maken

Voorpoten vind ik heel pezig, kan je in mijn ogen niet veel mee aanvangen.

Achterpoten kan je een stoofpotje van maken.

Ofwel de poten allemaal uitbenen en in paté draaien, als je het recept wil, laat maar iets weten.
 
Heerlijk!

Ik heb nog een hele haas in de vriezer liggen, ben er nog niet uit wat ik daar mee ga doen.
Ik weet wel een plekje waar je hem tijdelijk in bewaring kan geven.... ;)
 
mooie hazen. Lekkere gerechten van gemaakt.
 
lekker bezig geweest Stijn
moet de paté nog enige tijd rusten?
 
Terug
Bovenaan Onderaan