BasBQ
Beef en Steak

Gyros van 't spit op de Weber Summit Kamado

Precies de afweging die ik ook gemaakt heb :giggle:

Wat ik bij langere sessies wel gehad heb is dat as op den duur de lucht doorlaat wat blokkeert. De temperatuur kan dan terug lopen. Een keer de luchtschuif heen en weer en e.e.a. is opgelost. Ik weet niet of de keramische familieleden dit ook hebben?

Verbruik is zeer minimaal. Ik overschat het nog steeds en gooi hem over het algemeen eigenlijk te vol.
Bekend probleem. Ecobrasa geven weinig as maar dan nog tik ik eens in de zoveel tijd even tegen mijn barbecue of haal de schuif even heen en weer.
Maar het handigste is de doorgang voor de DigiQ, die regelt de summit perfect 😜
 
heb ik ook naar gekeken .....
Voorlopig lekker af en toe aan de schuif rommelen.
Ik kom van de 47 cm ketel af hè daar zat meer werk aan. Die durfde ik geen uur alleen te laten

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Ik gebruik in de summit voornamelijk houtskool tot nu toe, dat geeft sowieso minder as in vergelijking met briketten.
Maar als ik briketten gebruik dan meestal ecobrasa inderdaad (of voor de kortere sessies gebruik ik vaak de kokosbriketten van de Welkoop oid)
 
Gebruik eigenlijk alleen houtskool ,
Toch ligt er weleens wat op.
Meestal stukje kool.of zo

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Ziet er heerlijk uit! Alles voor de extra crispy bits


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan