- Berichten
- 272
De binnenkant van de kamado was wat smerig aan het worden en er leek me nogal wat vocht in de keramiek te zitten. Tijd voor een pizza run dus (als je goed genoeg zoekt, vind je voor alles wel een excuus)
Als kolen zijn de zuid Afrikaans black wattle van dammers gebruikt. Deze halen zonder problemen binnen het half uur 400 graden en houden deze vlot voor langere tijd aan. Je moet de luchtgaten zelfs wat dicht doen om niet over de 450 graden te gaan.
Excuses aan de puristen voor de gebruikte bodem
Dit blijft toch zo ongelooflijk goed. Nooit meer oven pizza's hier.
En het einddoel is ook bereikt. Kijk eens hoe mooi wit alles weer was bij de volgende run
Als kolen zijn de zuid Afrikaans black wattle van dammers gebruikt. Deze halen zonder problemen binnen het half uur 400 graden en houden deze vlot voor langere tijd aan. Je moet de luchtgaten zelfs wat dicht doen om niet over de 450 graden te gaan.
Excuses aan de puristen voor de gebruikte bodem

Dit blijft toch zo ongelooflijk goed. Nooit meer oven pizza's hier.
En het einddoel is ook bereikt. Kijk eens hoe mooi wit alles weer was bij de volgende run
