dann the man
Tondelzoeker
- Berichten
- 9
Hallo allemaal!
Ik ben Danny, 35 jaar en woon met mijn vrouw, zoontje van 3 en onze hond (shiba inu) in Wateringen. Zoals velen ben ik begonnen met een Weber kettle met voornamelijk hamburgers, saté, speklapjes en voorgegaarde spareribs van de appie.
Nu ben ik bij toeval in Bali (of al places) bij een Amerikaans barbecue restaurant uitgekomen (Smoke Canggu) en daar voor het eerst brisket en echt goede pulled pork gegeten. Dit beviel zo goed, dat wij daar nog 3 keer hebben gegeten voordat wij weer terug naar Nederland gingen.
Daarna ben ik mij meer gaan verdiepen in een hele nieuwe wereld (voor mij) van barbecue en ben ik uitgekomen bij de YouTube kanalen van NOSKOS, Nasq, Smoking Dad BBQ, Eat more vegans en . Later ook de Vurige Verhalen podcast. Hier heb ik zelfs een vraag ingeschoten.
Nu ben ik de trotse eigenaar van een BGE Large met een Modular EGG Workspace (de 50 jaar aanbieding met gesloten kast) en heb ik al heel veel dingen gemaakt in het maandje dat ik de kamado heb.
- 3x Spareribs
- 2x Pulled Pork (procureur)
- 1x Buikspek
- 1x Beef ribs / short ribs (deze waren veel te droog en stijf, had ik denk ik langer moeten doorgaren)
Maar ook veel recepten als de baked means met appel compote van NOSKOS en de gerookte aardappelsalade.
Dit weekend hebben we weer spareribs op zaterdag en buikspek op zondag op de planning staan
Ik ben persoonlijk meer een lezer dan een schrijver, dus ik verwacht niet heel veel posts te plaatsen, maar vond de introductie wel zo netjes.
Groeten!
Ik ben Danny, 35 jaar en woon met mijn vrouw, zoontje van 3 en onze hond (shiba inu) in Wateringen. Zoals velen ben ik begonnen met een Weber kettle met voornamelijk hamburgers, saté, speklapjes en voorgegaarde spareribs van de appie.
Nu ben ik bij toeval in Bali (of al places) bij een Amerikaans barbecue restaurant uitgekomen (Smoke Canggu) en daar voor het eerst brisket en echt goede pulled pork gegeten. Dit beviel zo goed, dat wij daar nog 3 keer hebben gegeten voordat wij weer terug naar Nederland gingen.
Daarna ben ik mij meer gaan verdiepen in een hele nieuwe wereld (voor mij) van barbecue en ben ik uitgekomen bij de YouTube kanalen van NOSKOS, Nasq, Smoking Dad BBQ, Eat more vegans en . Later ook de Vurige Verhalen podcast. Hier heb ik zelfs een vraag ingeschoten.
Nu ben ik de trotse eigenaar van een BGE Large met een Modular EGG Workspace (de 50 jaar aanbieding met gesloten kast) en heb ik al heel veel dingen gemaakt in het maandje dat ik de kamado heb.
- 3x Spareribs
- 2x Pulled Pork (procureur)
- 1x Buikspek
- 1x Beef ribs / short ribs (deze waren veel te droog en stijf, had ik denk ik langer moeten doorgaren)
Maar ook veel recepten als de baked means met appel compote van NOSKOS en de gerookte aardappelsalade.
Dit weekend hebben we weer spareribs op zaterdag en buikspek op zondag op de planning staan

Ik ben persoonlijk meer een lezer dan een schrijver, dus ik verwacht niet heel veel posts te plaatsen, maar vond de introductie wel zo netjes.
Groeten!
Laatst bewerkt: