Beef en Steak

Griekse Burgers

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Lin
  • Startdatum Startdatum
Kon niet wachten tot zondag :-O :-O :-O
Heb de burger inclusief saus naan brood en een Griekse salade vandaag gemaakt.
BLIJVERTJE ;)
Moet zeggen was echt lekker =D>
Bedankt voor het recept.
Zondag gaan we weer op zijn grieks verder ;)
Dan ga ik voor het eerst gyros maken op de rotisserie :blush:
Heb 2 goede tips gekregen
1e tip
Gekregen van een griek die mij vertelde dat horizontaal gyros maken eigenlijk niet goed gaat, zijn advies een netkous gebruiken die je bij de slager krijgt.
2e tip
Van de slager de tip gekregen hoe ik het beste de kous om het vlees heen kan doen?..
Neem een plastic koker ?> pvc buis trek daar de kous overheen, het vlees duw je door de koker de kous in.
Ben benieuwd, morgenvroeg de marinade maken ?> recept Ceriel en ben echt benieuwd hoe dit gaat smaken, heb 1,5 kg spiering ( varkens nek) gekocht.

Grzzz,
blefke
 
Jij bent goed bezig zeg!
Brood had ik zelf............... gekocht. Haha.
Fijn dat de griekse burgers een blijvertje zijn. Hier morgen ook weer op de DIY Ofyr.
 
Ga ik over een paar weken ook in Kroatie maken ;)
Neem wat kippengehakt mee dat ik laat vacu?m trekken en vervolgens doe ik dit in de vriezer.
 
Ziet er erg lekker uit.
Ga ze binnenkort ook eens uitproberen.
Bedankt voor het recept!
 
Dankjewel voor het recept Lin.
Vandaag gemaakt met Griekse salade, zelfgemaakte tzaziki en gepofte zoete aardappel.
Is heel erg goed binnengekomen hier  :D
 
Heb ze gisteren gemaakt. Heerlijk. Is hier een blijvertje hoor.
Lekker met zelf gemaakte tzaziki en zelf gebakken brood.
Dank voor het recept
 
Ridevi71 zei:
Heb ze gisteren gemaakt. Heerlijk. Is hier een blijvertje hoor.
Lekker met zelf gemaakte tzaziki en zelf gebakken brood.
Dank voor het recept

Leuk om te horen! Wij vinden ze ook heerlijk!
 
Deze is leuk! Ik zocht een hamburger van kipgehakt. Staat dus voor a.s. zaterdag op het programma.
Grz.
 
Marcozld zei:
Deze is leuk! Ik zocht een hamburger van kipgehakt. Staat dus voor a.s. zaterdag op het programma.
Grz.

Ik ben benieuwd of je hem ook zo lekker gaat vinden!
 
Terug
Bovenaan Onderaan