Beef en Steak

Grainfed rib eye 400 gram per stuk

harmless85

Tondelzoeker
Berichten
11
Argentijnse rib eye,

2dagen onafgedekt in de koelkast met zout,

4 u op temp laten komen volle bak gegrild op de kamado, afgegaard op pitboss.

Geserveerd met groene asperges en chimichurri

IMG_1026.jpeg


815C70A1-33C4-4A6D-AFDC-7343AB9C50C0.jpeg
 
Nog mooie foto van de binnenkant? Ziet er goed uit
 
Nog mooie foto van de binnenkant? Ziet er goed uit

Hey ! Deze was precies medium min,

Plaatjes komen de volgende keer!

Had ook nog iberico ribs op de smoker,

Gambas op de kamado in een skillet.

Te druk met lullen en te gefocused om alles perfect op tafel te krijgen.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooie vleesjes Harm!
 
Ziet er smakelijk uit.
Rib eye vind ik een heel mooi en lekker stuk vlees,gek genoeg heb ik dit nog nooit op de bbq gebakken.
Nu ik dit zo zie de rib eye die in de vriezer ligt dit weekend maar op de bbq leggen.
 
Lekkere grillstrepen! Ik hoop dat je hulp had bij het opeten 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan