BasBQ
Beef en Steak

Goulash soep

RichardM

Sprokkelaar
Berichten
25
Vorige week werd ik geattendeerd dat het nog maar drie maanden is tot de wintersport. Kreeg meteen trek in goulash soep. Toch mijn favoriete lunch tijdens het skiën. Recept heb ik via een maat, maar heb hem deze keer op de bbq gemaakt ipv de slowcooker.
65270a17a838516116b9eebff29fff27.jpg


Pond riblap.
Drie grote uien
Drie paprika’s
Drie tenen knoflook
Drie aardappels
Blikje tomatenpuree 70gram
2 eetlepels gerookte paprikapoeder.
2 eetlepels bloem
2 laurier blad
3 runderbouillon blokjes
1,5 liter water
Klontje boter.

Na het opstoken van de bbq het vlees 2,5 minuut caveman stijl in de kolen gelegd.

In de dutch oven de knoflook en uien aan fruiten.
b4af6eef54e1c6f395d8df99a9601860.jpg


Blikje tomatenpuree erna fruiten. Vlees in blokjes gesneden erbij gedaan met de paprikapoeder en bloem.
f9c6e8e4469b927e2d09c016f7f9041d.jpg


Overige ingrediënten erbij en dan drie uur pruttelen op een 130 graden.

8166348812d61446f37146328c98f20d.jpg

Hij smaakte heerlijk.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er goed uit, mooi recept.

Proefde je verschil nu je het vlees caveman style had gebakken?
 
Ziet er goed uit, mooi recept.

Proefde je verschil nu je het vlees caveman style had gebakken?

Tja. Moeilijk te zeggen. Eerste keer op de bbq gemaakt en je merkt dat er wel echt een rokerige dimensie aan de soep is toegevoegd t.o.v. de slowcooker. Of dat helemaal aan het vlees is toe te schrijven, weet ik niet.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Zie er erg lekker uit, maar ik mis karweizaad (kummel) in je recept dat is een essentieel ingredient voor goulash
 
Zie er erg lekker uit, maar ik mis karweizaad (kummel) in je recept dat is een essentieel ingredient voor goulash

Hi Ewald. Dank je. Ik ga hem er bij schrijven. Dat heb ik toevallig in huis.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Breng mij maar een bakje soep, krijg je een potje kummel mee.
Lekker. Ga ik ook maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan