Vorige week werd ik geattendeerd dat het nog maar drie maanden is tot de wintersport. Kreeg meteen trek in goulash soep. Toch mijn favoriete lunch tijdens het skiën. Recept heb ik via een maat, maar heb hem deze keer op de bbq gemaakt ipv de slowcooker.
Pond riblap.
Drie grote uien
Drie paprika’s
Drie tenen knoflook
Drie aardappels
Blikje tomatenpuree 70gram
2 eetlepels gerookte paprikapoeder.
2 eetlepels bloem
2 laurier blad
3 runderbouillon blokjes
1,5 liter water
Klontje boter.
Na het opstoken van de bbq het vlees 2,5 minuut caveman stijl in de kolen gelegd.
In de dutch oven de knoflook en uien aan fruiten.
Blikje tomatenpuree erna fruiten. Vlees in blokjes gesneden erbij gedaan met de paprikapoeder en bloem.
Overige ingrediënten erbij en dan drie uur pruttelen op een 130 graden.
Hij smaakte heerlijk.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Pond riblap.
Drie grote uien
Drie paprika’s
Drie tenen knoflook
Drie aardappels
Blikje tomatenpuree 70gram
2 eetlepels gerookte paprikapoeder.
2 eetlepels bloem
2 laurier blad
3 runderbouillon blokjes
1,5 liter water
Klontje boter.
Na het opstoken van de bbq het vlees 2,5 minuut caveman stijl in de kolen gelegd.
In de dutch oven de knoflook en uien aan fruiten.

Blikje tomatenpuree erna fruiten. Vlees in blokjes gesneden erbij gedaan met de paprikapoeder en bloem.

Overige ingrediënten erbij en dan drie uur pruttelen op een 130 graden.

Hij smaakte heerlijk.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk