- Berichten
 - 27
 
Donderdagavond uit de vriezer gehaald en gedurende de nacht laten laten ontdooien
		
		
	
	
		
	Vrijdag het vlies verwijderd en ruim in de rub gezet en een nacht in de koelkast laten intrekken
		
	
		
	
Zaterdagmiddag om 13.30 uur de kamado opgestookt tot 120 graden en 2 uur low en slow bereid. Daarna 1 uur ingepakt in aluminiumfolie met appelsap en als laatste ingesmeerd met zelfgemaakt barbequesaus en een half uurtje laten glaceren
		
	
		
	
		
	
		
	
Was weer heerlijk!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			
	
	
	Zaterdagmiddag om 13.30 uur de kamado opgestookt tot 120 graden en 2 uur low en slow bereid. Daarna 1 uur ingepakt in aluminiumfolie met appelsap en als laatste ingesmeerd met zelfgemaakt barbequesaus en een half uurtje laten glaceren
	
	
	
	Was weer heerlijk!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk