WimpierPad
Kooltjesharker
- Berichten
- 119
Vandaag mijn eigen bedachte gemaakte bal op de kamado Joe junior indirect gemaakt.
Gehakt gekruid met Italiaanse kruiden en ei,
Daarna kaas omwikkeld met gehakt, uienrok er om heen, daarna 2 plakjes kipfilets, en toen weer afgerold met gehakt, 250 gram gehakt (runder) per bal, indirect, op 150 graden.
Kerntemperatuur 70 graden
Gerookt met kers en eik chunks.
Ik maak regelmatig zelfbedachte creaties, ik hoop dat jullie kunnen waarderen als ik dit deel
Groet, Wilfred Grandia
Gehakt gekruid met Italiaanse kruiden en ei,
Daarna kaas omwikkeld met gehakt, uienrok er om heen, daarna 2 plakjes kipfilets, en toen weer afgerold met gehakt, 250 gram gehakt (runder) per bal, indirect, op 150 graden.
Kerntemperatuur 70 graden
Gerookt met kers en eik chunks.
Ik maak regelmatig zelfbedachte creaties, ik hoop dat jullie kunnen waarderen als ik dit deel
Groet, Wilfred Grandia