BasBQ
Beef en Steak

Giant gevulde gehaktballen

WimpierPad

Kooltjesharker
Berichten
119
Vandaag mijn eigen bedachte gemaakte bal op de kamado Joe junior indirect gemaakt.
Gehakt gekruid met Italiaanse kruiden en ei,
Daarna kaas omwikkeld met gehakt, uienrok er om heen, daarna 2 plakjes kipfilets, en toen weer afgerold met gehakt, 250 gram gehakt (runder) per bal, indirect, op 150 graden.
Kerntemperatuur 70 graden
Gerookt met kers en eik chunks.

Ik maak regelmatig zelfbedachte creaties, ik hoop dat jullie kunnen waarderen als ik dit deel

Groet, Wilfred Grandia

20230528_185215.jpg


20230528_185421.jpg


20230528_190118.jpg


20230528_190228.jpg


20230528_190221.jpg
 
Zien er goed uit! Alleen geen foto van bereiding op de bbq?
 
Nee stom hé, ga ik voortaan doen, moet nog veel leren op dit forum
 
Idee is goed. Hoe verzin je dit. (y)
 
Onderweg van werk naar huis, zit door het hele land, bbq podcast aant luisteren over Moink balls, de vrouw houd niet zo van spek etc, toe dacht ik kipfileplakjes, en toen al mijmerend was er een bal in mijn hoofd geboren.
 
Nou foto op de BBQ of niet. Mijn duim heb je.
 
oh heerlijk hoor ik hou ontzettend van lekkere gehaktballen 😍 en als er nog wat over is heerlijk volgende dag op brood met een likje milde mosterd.
 
Die zien er erg goed uit!

Lekker hoor.
 
Stevige ballen. Smaullen maar.
 
Een leuk idee zo je gehaktballen bereiden.
Nieuwe recepten en ideeën zijn altijd welkom (y)
 
Terug
Bovenaan Onderaan