Eerste keer de weber in de nieuwe tafel getest. Tafel moet nog geschuurd worden en beton nog behandeld worden. Ook moet de everdure 4k er nog in. Ik hoop daar morgen een klap op te geven. De jongste kwam weer een keertje thuis en wilde graag pizza.
Tevens dacht ik aan een testje. De vortex in de weber en de pizzasteen er boven moet toch heet genoeg worden.
Naast de pizza toch nog even een flamkuche uit de vriezer gehaald. Kan mooi als kanarie in de kolenmijn dienen of de weber heet genoeg word.
Allebei aangestoken en een uurtje gewacht.
Tja die vortex was wel erg heet. Na 1.5 minuut kwam er rook uit en was de onderkant verbrand. Gelukkig hadden we de
flamkuchen in 4 stukken verdeeld. Even de IR thermometer gepakt en die kon de temperatuur niet meer meten dus boven de 400C
De everdure zat gelukkig iets lager rond de 350 graden op de steen en dat bleef die toch ruim een uur. 3 minuten per pizza
Tevens dacht ik aan een testje. De vortex in de weber en de pizzasteen er boven moet toch heet genoeg worden.
Naast de pizza toch nog even een flamkuche uit de vriezer gehaald. Kan mooi als kanarie in de kolenmijn dienen of de weber heet genoeg word.
Allebei aangestoken en een uurtje gewacht.
Tja die vortex was wel erg heet. Na 1.5 minuut kwam er rook uit en was de onderkant verbrand. Gelukkig hadden we de
flamkuchen in 4 stukken verdeeld. Even de IR thermometer gepakt en die kon de temperatuur niet meer meten dus boven de 400C
De everdure zat gelukkig iets lager rond de 350 graden op de steen en dat bleef die toch ruim een uur. 3 minuten per pizza