- Berichten
- 5.120
Vandaag ff een wokschotel gemaakt.
600 gr varkenshaas in reepjes gesneden. Gekruid met <el 5 spices, 4 el kikkoman, 1tl knoflookpoeder en 1 tl uienpoeder. Aangevuld met 1 tl sambal en 2 el olijfolie.
Stage 1. Geestelijke voorbereiding.
Stage 2. Q klaar gemaakt met twee brikettenhouders houtskool en op temperatuur gebracht. Nog ff 4 kipsateetjes erbij geroosterd.
Wok erop, op temp laten komen olie erbij. Dome temp,>250.
- reepjes erin en 2 min roerbakken. Reepjes eruit.
- Gesneden wokgroenten van de supermarkt in de wok. Uiteraard met aanvulling van rode pepertje, kmoflook en sjalotjes. 5 min roerbakken en dan de 5 spices saus erbij. Nogmaals 2 min roerbakken.
- Varkenhaas reepjes en extra tauge erbij en nog ff doorroeren. Ready in 15 min.
Ondertussen heeft vrouwlief de mie klaar gemaakt
Stage 3. Op tafel en Evaluatie


600 gr varkenshaas in reepjes gesneden. Gekruid met <el 5 spices, 4 el kikkoman, 1tl knoflookpoeder en 1 tl uienpoeder. Aangevuld met 1 tl sambal en 2 el olijfolie.
Stage 1. Geestelijke voorbereiding.
Stage 2. Q klaar gemaakt met twee brikettenhouders houtskool en op temperatuur gebracht. Nog ff 4 kipsateetjes erbij geroosterd.
Wok erop, op temp laten komen olie erbij. Dome temp,>250.
- reepjes erin en 2 min roerbakken. Reepjes eruit.
- Gesneden wokgroenten van de supermarkt in de wok. Uiteraard met aanvulling van rode pepertje, kmoflook en sjalotjes. 5 min roerbakken en dan de 5 spices saus erbij. Nogmaals 2 min roerbakken.
- Varkenhaas reepjes en extra tauge erbij en nog ff doorroeren. Ready in 15 min.
Ondertussen heeft vrouwlief de mie klaar gemaakt
Stage 3. Op tafel en Evaluatie


