Beef en Steak

Gevulde varkenshaas

 
 
 

de volle

Gemarineerd
Berichten
1.046
Gevlinderd en bestreken met honingmosterdsaus en een vulling van spekjes champignons paprika en een pepertje.
IMG20210512171816.jpg

De bedoeling was om hem op 120 graden te roken en daarna even high en fast voor de grill strepen. Ja ik was dus iets te laat.
IMG20210512181403.jpg
60 graden intern dus eraf en smikkelen. Gerookt met een blokje eiken. Lekker een hele subtiele rooksmaak.
 
Mooi kleurtje ook, zalig!
 
Ziet er goed uit. Welke kerntemperatuur heb je aangehouden?
 
60 graden. De bedoeling was op 55 graden en dan vol op het rooster tot 60 gr. Toch denk ik dat het misschien wel met 56 gr sappiger is. Het was sappig genoeg maar zeker niet rose gebakken.
 
Sjiek gemaakt. Je brengt me op een idee.flinke vulling. 😋
 
ja lekker hoor
gevuld varkenshaasje: makkelijk, snel, simpel en vooral heel erg lekker
 
Ziet er goed uit.
 
Ziet er lekker uit. Moest ik ook maar eens gaan proberen.
 
Dat ziet er goed uit. Moet er hier ook maar eens van komen....
 
Je moet er effe bijblijven 😉
Maar gelukkig niet te ver door gegaard
 
Terug
Bovenaan Onderaan