- Berichten
- 537
Ik lees het forum over het algemeen meer dan dat ik een run post (zo bijzonder zijn ze meestal ook niet
) maar deze gevulde varkenshaas was toch wel lekker en geslaagd dus wil ik graag met jullie delen.
Heb de bbq voorbereid voor low & slow op rond de 110 graden. Wat rookhout erop gegooid voor de smaak.
De ingredi?nten:
De varkenshaas gevlinderd en platgeslagen.
Na vullen en omwikkelen met spek, dichtbinden met slagerstouw.
En natuurlijk een actiefoto anders is het niet gebeurd B-)
En uiteindelijk het resultaat op het bordje. Geen mooie foto maar ik had trek en het was lekker
Servies voor diversen onder ons weer zeer bekend 
Ondanks dat de run zelf niet helemaal vlekkeloos verliep (de pitprobe zat even tegen het vlees aan waardoor de temperatuur van de bbq leek te dalen. Daardoor opgestookt en uiteindelijk natuurlijk een overshoot tot 120-130 graden) is het resultaat zeer smakelijk. Sappig vlees met een lekkere vulling.
Bedankt voor het kijken

Heb de bbq voorbereid voor low & slow op rond de 110 graden. Wat rookhout erop gegooid voor de smaak.
De ingredi?nten:

De varkenshaas gevlinderd en platgeslagen.

Na vullen en omwikkelen met spek, dichtbinden met slagerstouw.

En natuurlijk een actiefoto anders is het niet gebeurd B-)

En uiteindelijk het resultaat op het bordje. Geen mooie foto maar ik had trek en het was lekker



Ondanks dat de run zelf niet helemaal vlekkeloos verliep (de pitprobe zat even tegen het vlees aan waardoor de temperatuur van de bbq leek te dalen. Daardoor opgestookt en uiteindelijk natuurlijk een overshoot tot 120-130 graden) is het resultaat zeer smakelijk. Sappig vlees met een lekkere vulling.
Bedankt voor het kijken
