BasBQ
Beef en Steak

Gevlochten varkenshaasje

Ron B

Stoker
 
 
Berichten
497
Heb deze ooit een keer op internet gezien. Varkenshaasjes ingesneden en gevlochten(op 1 na). Spice chipotle over de gevlochten variant en fennel pepper rub over de ander.

Indirect naar 200 gr. Halverwege een plak brie en spinata romana erop gelegd. Eraf gehaald bij ongeveer 60gr kern. Honing erover heen gedaan en als laatste bosuitje. Heerlijk gegeten.

Fijne avond

20230311_180539.jpg


20230311_175347.jpg


20230311_174017.jpg


20230311_173943.jpg


20230311_171921.jpg


20230311_131747.jpg


20230311_130314.jpg
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.358
Leuk gedaan met die vlecht!

Die ga ik onthouden, lijkt me met de brie ook een erg lekkere combinatie.

Doe je de stengen onderling ook in de rub of de hele vlecht?
 

Ron B

Stoker
 
 
Berichten
497
Leuk gedaan met die vlecht!

Die ga ik onthouden, lijkt me met de brie ook een erg lekkere combinatie.

Doe je de stengen onderling ook in de rub of de hele vlecht?
Ik heb eerst de vlecht gemaakt(de onderkant met een touwtje vastgemaakt) en toen de rub. Wel flink wat rub gebruikt. Voor een volgende keer doe ik er 2 plakjes brie per haasje op. Het was nu al lekker maar dan is het nog iets smeuiger.
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.436
Zeer inspirerend, dat vlechten.
Ziet er goed uit
 

Zwientie

Pitmaster
 
 
Berichten
668
Leuk zeg presenteert heel mooi👌🏻
 

2dehans

Kooltjesharker
 
Berichten
118
Die gaan we vrijdag maken 👍
 

Wilco-G

Gemarineerd
 
Berichten
1.078
Een mooie bereiding.
Ik doe normaal de kaas in de varkenshaasjes, maar dit is ook een leuk idee.
 
Bovenaan Onderaan