Werner L&S
Kooltjesharker
- Berichten
- 147
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een draadje heb gemaakt. Gelukkig begint het weer langer licht te worden en kunnen er weer foto's worden gemaakt. Gisteren eerst rode poon en wijting gepekeld en daarna op de q. Het roken ging iets te snel, de vis heeft er 45 minuten opgelegen. Het verschil tussen de temperatuur van de dome en het rooster was ook erg groot, ongeveer 40 graden. Heb dit nog niet eerder gehad. Is dat normaal bij heel veel rook of moet ik in het midden van het rooster meten ipv de zijkant?
Na het roken de vis ingepakt in aluminium folie. Vandaag mogen ze eruit. Mijn vriendin heeft net een positieve corona test dus moet ze snel op eten voordat ik ook ziek wordt. Dat zou een domper zijn. Middagje bbqen, heerlijk vis en tijdens het eten je smaak kwijt zijn.
Na het roken de vis ingepakt in aluminium folie. Vandaag mogen ze eruit. Mijn vriendin heeft net een positieve corona test dus moet ze snel op eten voordat ik ook ziek wordt. Dat zou een domper zijn. Middagje bbqen, heerlijk vis en tijdens het eten je smaak kwijt zijn.