Gisteren had ik opeens 2 makrelen in mijn tas :-??
Kan mij niet meer herinneren hoe die zomaar in mijn tas met kibbeling zijn beland
Volgens mijn vrouw stinken ze en zien ze er vies uit. Ik ben er al verliefd op geworden
Dus eerst samen (de vissen dan) in bad met colorozozout.
Hierin hebben ze lekker 3 uur liggen chillen.
Daarna heb ik ze opgehangen om uit te druppen en te drogen.
Toen nog een nachtje in de koelkast.
Vandaag samen in het Primo solarium om een kleurtje te krijgen.
Na 3 uurtjes roken de temperatuur verhoogd naar 70 graden en ze hier nog een ruim half uur in laten liggen.
Bij een kern van 69 graden eraf gehaald.
Wat vond ik ervan?
Leuk om te doen
Heel eenvoudig
Prima smaak
Vis is sappiger dan een gekochte gerookte makreel
Kan mij niet meer herinneren hoe die zomaar in mijn tas met kibbeling zijn beland

Volgens mijn vrouw stinken ze en zien ze er vies uit. Ik ben er al verliefd op geworden


Dus eerst samen (de vissen dan) in bad met colorozozout.
Hierin hebben ze lekker 3 uur liggen chillen.
Daarna heb ik ze opgehangen om uit te druppen en te drogen.
Toen nog een nachtje in de koelkast.
Vandaag samen in het Primo solarium om een kleurtje te krijgen.
Na 3 uurtjes roken de temperatuur verhoogd naar 70 graden en ze hier nog een ruim half uur in laten liggen.
Bij een kern van 69 graden eraf gehaald.

Wat vond ik ervan?
Leuk om te doen
Heel eenvoudig
Prima smaak
Vis is sappiger dan een gekochte gerookte makreel
