- Berichten
- 695
Hoi hoi..
Zoals in de vorige post kunnen lezen was de kipfilet in de aanbieding..daar moet je dan maar gebruik van maken he. Tijd voor gerookte kipfilet.
Alles klaarzetten voor de pekel..
Toen de pekel koud was..mochten de chikkies in bad..
Na 1.5 uur tijd om te drogen in de koelkast.
Klaar voor de verwarmde troon van 114 graden met een blokje appel
Via de nieuwe methode is het wachten tot 65 graden en dan 15 minuten timen
Via de nieuwe methode is het wachten tot 65 graden en dan 15 minuten timen
Nou..ziet er fijn uit..
Klein stukje proeven..
En dan afkoelen en in sealen.
Het leeuwendeel zal in de sla eindigen.. Ok wil ik kipkerrie salade maken kan nu dus mooi het verschil testen tussen gerookte kip en gegrilde kip voor de kipkerry.
Dank voor het lezen.
Zoals in de vorige post kunnen lezen was de kipfilet in de aanbieding..daar moet je dan maar gebruik van maken he. Tijd voor gerookte kipfilet.
Alles klaarzetten voor de pekel..
Toen de pekel koud was..mochten de chikkies in bad..
Na 1.5 uur tijd om te drogen in de koelkast.
Klaar voor de verwarmde troon van 114 graden met een blokje appel
Via de nieuwe methode is het wachten tot 65 graden en dan 15 minuten timen
Via de nieuwe methode is het wachten tot 65 graden en dan 15 minuten timen
Nou..ziet er fijn uit..
Klein stukje proeven..
En dan afkoelen en in sealen.
Het leeuwendeel zal in de sla eindigen.. Ok wil ik kipkerrie salade maken kan nu dus mooi het verschil testen tussen gerookte kip en gegrilde kip voor de kipkerry.
Dank voor het lezen.