Ik zit met veel aandacht de topic's hier te lezen, nu rook ik zelf ook regelmatig iets met een multismoke tafelmodel, en dat gaat goed.
een aantal jaren geleden kreeg ik van een bevriende collega die op afroep jaagt 4 ganzenborst fil?'s van de brandgans, het waren jonge ganzen die geschoten moeste worden ivm schade aan de akker.
ik heb de file,s gepekeld, thijm en rozen marijn en vervolgens met honing ingesmeerd, dit tijdens het warmroken nog 1 ? 2 x herhalen.
na 45 minuten waren ze echt perfect en een beetje ros?.
het voorgerecht maken
we hebben een koekenpan gepakt en een aantal scheppen sinaasappel marmelade warm gemaakt
daarna de plakjes filet in de warme sinaasappelsaus gelegd en een scheut cognac Marquis XO erbij gedaan toen het geheel op een grote hoge vlam pruttelen aangestoken zodat de boel flambeerde.
alles op een bedje van sla gelegd, en warme toast erbij geserveerd met zoute echte boter erbij.
dit geheel was echt smakelijk
een aantal jaren geleden kreeg ik van een bevriende collega die op afroep jaagt 4 ganzenborst fil?'s van de brandgans, het waren jonge ganzen die geschoten moeste worden ivm schade aan de akker.
ik heb de file,s gepekeld, thijm en rozen marijn en vervolgens met honing ingesmeerd, dit tijdens het warmroken nog 1 ? 2 x herhalen.
na 45 minuten waren ze echt perfect en een beetje ros?.
het voorgerecht maken
we hebben een koekenpan gepakt en een aantal scheppen sinaasappel marmelade warm gemaakt
daarna de plakjes filet in de warme sinaasappelsaus gelegd en een scheut cognac Marquis XO erbij gedaan toen het geheel op een grote hoge vlam pruttelen aangestoken zodat de boel flambeerde.
alles op een bedje van sla gelegd, en warme toast erbij geserveerd met zoute echte boter erbij.
dit geheel was echt smakelijk