Gemineye
Sprokkelaar
- Berichten
- 45
Hoi, nieuw op dit forum. Ik ben Edwin, woonachtig in het mooie noorden des lands.
Gisteren werd ik gebeld, of ik wel mijn gewonnen barbecue wilde komen ophalen. Nou, dat wil ik wel! We hebben het er wel eens over gehad, maar eigenlijk nooit een gekocht. Nu ik er dan toch een in de schoot geworpen krijg; eens zien of ik er wat mee kan. Ik zal eens gaan rond lezen op dit forum.
Ik had al even wat gegoogeld en uitgevonden dat ik hem eigenlijk eerst moet inbranden (tips welkom....) , dat ik echte goede houtskool moet gebruiken (ga ik bestellen) en ook; dat ik er eigenlijk nog een plaat bij nodig heb om indirect te kunnen verhitten.
Dat laatste gaat eigenlijk mijn eerste vraag al over. Want op internet kan ik wel van die platen vinden, maar hoe kom ik er achter wat voor merk kamado ik eigenlijk heb? Leffe zal ze wel niet zelf maken stel ik me zo voor.
Het LIJKT op een Patton 15 inch, weet iemand of hij dat ook is?
Gisteren werd ik gebeld, of ik wel mijn gewonnen barbecue wilde komen ophalen. Nou, dat wil ik wel! We hebben het er wel eens over gehad, maar eigenlijk nooit een gekocht. Nu ik er dan toch een in de schoot geworpen krijg; eens zien of ik er wat mee kan. Ik zal eens gaan rond lezen op dit forum.
Ik had al even wat gegoogeld en uitgevonden dat ik hem eigenlijk eerst moet inbranden (tips welkom....) , dat ik echte goede houtskool moet gebruiken (ga ik bestellen) en ook; dat ik er eigenlijk nog een plaat bij nodig heb om indirect te kunnen verhitten.
Dat laatste gaat eigenlijk mijn eerste vraag al over. Want op internet kan ik wel van die platen vinden, maar hoe kom ik er achter wat voor merk kamado ik eigenlijk heb? Leffe zal ze wel niet zelf maken stel ik me zo voor.
Het LIJKT op een Patton 15 inch, weet iemand of hij dat ook is?