BasBQ
Beef en Steak

Geitenkaas (voorgerecht)

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
7.777
Hoi BBQ collega's.



Wat heb je nodig.:
- Mini pannetjes
- Boter
- 1 Fris zure appel
- Rol zachte geitenkaas
- Citroensap
- Handje ongezouten noten, bijvoorbeeld pecan noten, of een melange.
- Vloeibare honing
- Chili flakes
- Takje tijm

Werkwijze:
1. Vet de pannetjes in met boter
2. Verwijder het klokhuis uit de appel en snij de appel in kleine blokjes. Schillen hoeft niet
3. Besprenkel de appel blokjes met citroensap en schep om in een bakje
4. Doe in elk pannetje een dikke plak geitenkaas (of 2 als dat past)
5. Verdeel de appel blokjes en noten erover en besprenkel met honing. Ca 1 tl honing per plakje (of meer naar smaak)
6. Strooi wat tijm en Chili vlokken erover.
7. Deksel op de pannetjes en 15 min tot 30 min op de bbq. Afhankelijk van de temperatuur. Ik Had 20 min bij 150gr en mocht iets langer om de kaas wat meer te doen smelten.

Lekker met crackers of geroosterd brood.

De  pic's :









Bedankt voor het kijken en eet smakelijk.
Rick.
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.364
ziet er heerlijk uit, bedankt voor het delen.

Ik heb je laatste foto even bovenin gezet, (zie de spelregels in het receptendeel)  ;)
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
7.777
Leo zei:
ziet er heerlijk uit, bedankt voor het delen.

Ik heb je laatste foto even bovenin gezet, (zie de spelregels in het receptendeel)  ;)

Bedankt Leo. Niet op gelet.
 
Bovenaan Onderaan