- Berichten
- 206
Vandaag heb ik gehaktbrood met boerenkool gemaakt.
Rond 13.00 uur ben ik begonnen met de voorbereidingen.
Een rode ui, een teentje knoflook en een paar champignons gebakken in de pan met wat boter.
Vervolgens dit gemengd met 1kg half-om-half gehakt, paneermeel, een eitje en gehakt kruiden van Verstegen.
Het geheel heb ik omwikkeld met spek en weggezet in een bakblik in de koelkast, om op te stijven.
Om 15.15 de barbecue klaargemaakt om deze naar een temperatuur van 150 graden te brengen.
Rond 15.45 heb ik het vlees erop gelegd om het omstreeks 17.00 uur eraf te halen (kern temperatuur 70 graden)
Tussendoor heb ik de boerenkool gemaakt, met wat spekjes, nootmuskaat, boter en melk.
Het was wederom erg lekker, was hooguit wat zout, dus de volgende keer iets minder kruiden.
Bedankt voor het lezen!
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Rond 13.00 uur ben ik begonnen met de voorbereidingen.
Een rode ui, een teentje knoflook en een paar champignons gebakken in de pan met wat boter.
Vervolgens dit gemengd met 1kg half-om-half gehakt, paneermeel, een eitje en gehakt kruiden van Verstegen.
Het geheel heb ik omwikkeld met spek en weggezet in een bakblik in de koelkast, om op te stijven.
Om 15.15 de barbecue klaargemaakt om deze naar een temperatuur van 150 graden te brengen.
Rond 15.45 heb ik het vlees erop gelegd om het omstreeks 17.00 uur eraf te halen (kern temperatuur 70 graden)
Tussendoor heb ik de boerenkool gemaakt, met wat spekjes, nootmuskaat, boter en melk.
Het was wederom erg lekker, was hooguit wat zout, dus de volgende keer iets minder kruiden.
Bedankt voor het lezen!







Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk