Hoi allemaal,
Ik ben Robbert en woon in een klein pittoresk dorpje in Brabant waar ik lekker geniet van rust en ruimte.
Na 10 jaar te hebben gegrild op een Weber Smokey Joe heb ik dit voorjaar een Kamado gekocht. Grill Guru Medium.
Mijn eerste gerecht dat ik daarop heb gemaakt waren spareribs.. Die waren bijzonder goed gelukt voor de eerste keer. Hierna heb ik bavette, shortribs en pizza gemaakt.
Mijn zomer heb ik goed besteed om zelf van eiken bomen een buitenkeuken te maken voor onder de overkapping. Erg blij met het resultaat.
Ik hoop hier veel plezier te hebben op het forum en vooral veel te leren.
Ik ben Robbert en woon in een klein pittoresk dorpje in Brabant waar ik lekker geniet van rust en ruimte.
Na 10 jaar te hebben gegrild op een Weber Smokey Joe heb ik dit voorjaar een Kamado gekocht. Grill Guru Medium.
Mijn eerste gerecht dat ik daarop heb gemaakt waren spareribs.. Die waren bijzonder goed gelukt voor de eerste keer. Hierna heb ik bavette, shortribs en pizza gemaakt.
Mijn zomer heb ik goed besteed om zelf van eiken bomen een buitenkeuken te maken voor onder de overkapping. Erg blij met het resultaat.
Ik hoop hier veel plezier te hebben op het forum en vooral veel te leren.