Knut
Vuurmaker
- Berichten
- 58
Gisteren rosbief uit de vriezer gehaald, vandaag lekker op de Q. Lekker met rösti rondjes erbij en helaas is de groente deze week wat sneller opgegaan en leek ik gewezen op een potje witte bonen in tomatensaus, ware het niet dat er in de kelderkast ook nog maïskolven (vacuum verpakt) lagen 
De rosbief volgens dit recept gemaakt, maar bij gebrek aan worcestersaus heb ik soja saus gebruikt.
Zo kan hij in de koelkast om met enige regelmaat met liefde gemasseerd te worden.
De Q voorbereid en de briketten er net in gestopt:
Gelukkig nog maïs gevonden om op de Q te doen; lekker in de folie met wat roomboter en zout:
Daar ligt het allemaal lekker (de maïs later nog even naar indirect geplaatst, had het er iets te snel bijgelegd):
De rosbief op 50 graden kerntemperatuur, mag even chillen:
Beviel me de vorige keer goed om hem nog even lekker op het vuur te houden
Nom nom nom

De rosbief volgens dit recept gemaakt, maar bij gebrek aan worcestersaus heb ik soja saus gebruikt.
Zo kan hij in de koelkast om met enige regelmaat met liefde gemasseerd te worden.
De Q voorbereid en de briketten er net in gestopt:
Gelukkig nog maïs gevonden om op de Q te doen; lekker in de folie met wat roomboter en zout:
Daar ligt het allemaal lekker (de maïs later nog even naar indirect geplaatst, had het er iets te snel bijgelegd):
De rosbief op 50 graden kerntemperatuur, mag even chillen:
Beviel me de vorige keer goed om hem nog even lekker op het vuur te houden
Nom nom nom