- Berichten
- 2.987
Soms heb je na aanleiding een heel fotogeniek plaatje in je hoofd... Bij deze de spoiler... Niet dus
. Maar ach wat zal het.
In het kader van de fotowedstrijd kwam ik een recept tegen van gegrilde peer.
Leuk, lekker en eens wat anders. Verwacht geen zoet dessert, wat ook wel eens lekker is.
Vrij eenvoudig... De peer doormidden snijden, besprenkelen met olijfolie en bestrooien met maldon zout of fleur de sel.
En dan 15 minuten op de grillplaat. De laatste 5 minuten wat pecannoten mee gebakken.
15 minuten later.....
Ondertussen had ik een lepeltje honing met cacao gemengd in een pannetje.
Dit samen met een beetje mascarpone en de pecannoten. That's it.
Erg lekker, wanneer je niet naar iets heel zoets op zoek bent.
En toen nog een lekker vergeten biertje... En laat ik die nou vanmiddag in de kruipruimte gevonden hebben.

In het kader van de fotowedstrijd kwam ik een recept tegen van gegrilde peer.
Leuk, lekker en eens wat anders. Verwacht geen zoet dessert, wat ook wel eens lekker is.
Vrij eenvoudig... De peer doormidden snijden, besprenkelen met olijfolie en bestrooien met maldon zout of fleur de sel.
En dan 15 minuten op de grillplaat. De laatste 5 minuten wat pecannoten mee gebakken.
15 minuten later.....
Ondertussen had ik een lepeltje honing met cacao gemengd in een pannetje.
Dit samen met een beetje mascarpone en de pecannoten. That's it.
Erg lekker, wanneer je niet naar iets heel zoets op zoek bent.
En toen nog een lekker vergeten biertje... En laat ik die nou vanmiddag in de kruipruimte gevonden hebben.