- Berichten
- 115
Afgelopen vrijdag een dorade bereid op de kamado joe jr. vrijdag is tenslotte visdag
Ik heb een marinade gemaakt van knoflook rozemarijn citroensap en olijfolie. de vis 2 uurtjes laten marineren om vervolgens te grillen.
ik was in de overtuiging dat dit wel gewoon op het rooster kon, dit resulteerde erin dat in een deel van de huid kwijtraakte
volgende keer toch maar de vis klem gebruiken. het uiteindelijke resultaat was er niet minder om, heerlijk sappig en goed op smaak. we hebben genoten.
Later op de avond nog even frikandel burnt ends gemaakt voor bij de borrel, gewoon omdat het kon
Bedankt voor het lezen!

Ik heb een marinade gemaakt van knoflook rozemarijn citroensap en olijfolie. de vis 2 uurtjes laten marineren om vervolgens te grillen.
ik was in de overtuiging dat dit wel gewoon op het rooster kon, dit resulteerde erin dat in een deel van de huid kwijtraakte

Later op de avond nog even frikandel burnt ends gemaakt voor bij de borrel, gewoon omdat het kon

Bedankt voor het lezen!