- Berichten
- 5.060
Het is weer een ren je rot maandje. Veel werk, zieke collega, vakantie's, storingen.....maar gelukkig heb ik een BBQ
Gisteren een Q&D evening.
Flammkuchen met Peer, Gorgonzola, walnoot en honing
Flammkuchen met ui en spek.
Kamado met platesetter en pizasteen op temperatuur van 270 C laten komen. Lukt aardig goed met dit weer.
In de keuken alles al netjes opgelijnd en geprepareerd.
Het plak flammkuchen in twee gedeeld. 1 deel voor het fruitige hapje en 1 voor het vette hapje.
Ingesmeerd met een laagje creme fraiche
De peer in dunnen plakjes erover verdeeld
Aansluitend plakjes gorgonzola en de walnoten verdelen
ff met een spuitje honing erover heen en dan..........bakken maar.
Daarna de flammkuchen op de steen gelegd en voor 9 minuten laten bakken.
Daarna op snijplank gelegd voor een korte fotoshoot
Na het opbikken van het fruithapje met een twist van blauwaderkaas en honing, de bacon sessie op de steen gelegd.
Gisteren een Q&D evening.
Flammkuchen met Peer, Gorgonzola, walnoot en honing
Flammkuchen met ui en spek.
Kamado met platesetter en pizasteen op temperatuur van 270 C laten komen. Lukt aardig goed met dit weer.
In de keuken alles al netjes opgelijnd en geprepareerd.
Het plak flammkuchen in twee gedeeld. 1 deel voor het fruitige hapje en 1 voor het vette hapje.
Ingesmeerd met een laagje creme fraiche
De peer in dunnen plakjes erover verdeeld
Aansluitend plakjes gorgonzola en de walnoten verdelen
ff met een spuitje honing erover heen en dan..........bakken maar.
Daarna de flammkuchen op de steen gelegd en voor 9 minuten laten bakken.
Daarna op snijplank gelegd voor een korte fotoshoot
Na het opbikken van het fruithapje met een twist van blauwaderkaas en honing, de bacon sessie op de steen gelegd.