- Berichten
- 826
Ondanks de warmte wezen vissen(net voor de echte hitte uitbrak) en nog wat gevangen ook.
Eerst 3 zalmforellen rustig op rook planken gelegd en laten garen op ongeveer 100c, was wel aardig.
Een dagje later, ivm de pekel (50gram zout per liter) de rest van de vangst gerookt op 60c en dit was best een uitdaging bij een buitentemperatuur van 40c....
Zie plaatjes...
Jammer genoeg kreeg ik de grond smaak er niet uit, wat typerend is voor forel, zijn daar tips voor om de grond smaak te verminderen?
Eerst 3 zalmforellen rustig op rook planken gelegd en laten garen op ongeveer 100c, was wel aardig.
Een dagje later, ivm de pekel (50gram zout per liter) de rest van de vangst gerookt op 60c en dit was best een uitdaging bij een buitentemperatuur van 40c....
Zie plaatjes...
Jammer genoeg kreeg ik de grond smaak er niet uit, wat typerend is voor forel, zijn daar tips voor om de grond smaak te verminderen?

