- Berichten
- 688
Hallo BBQ-fanaten,
Gisteren een heerlijke Flat Iron Steak gemaakt, wat een geweldig mals stukje vlees.
BBQ met gietijzer rooster opstoken naar 240 gr. Steak op kamertemperatuur laten komen en zonder peper en zout op het hete rooster leggen: ongeveer 3 minuten per kant.
Dan peper en zout erop doen en vervolgens 10 minuten inpakken in folie om te laten rusten.
Uit pakken en tegen de draad aansnijden, echt waar: GEWELDIG stukje mals vlees...
Dankzij B&S
Echt een aanrader...!!
Gisteren een heerlijke Flat Iron Steak gemaakt, wat een geweldig mals stukje vlees.
BBQ met gietijzer rooster opstoken naar 240 gr. Steak op kamertemperatuur laten komen en zonder peper en zout op het hete rooster leggen: ongeveer 3 minuten per kant.
Dan peper en zout erop doen en vervolgens 10 minuten inpakken in folie om te laten rusten.
Uit pakken en tegen de draad aansnijden, echt waar: GEWELDIG stukje mals vlees...
Dankzij B&S





Echt een aanrader...!!