BasBQ
Beef en Steak

Firts time Pulledpork!

E

Esken

Gast
Na een nacht bijna niet slapen. :D
Vanmorgen vroeg begonnen aan mijn eerste pulledpork!
Avond ervoor geinjecteerd en een nachtje in de koeling gestaan.
Heb recept wedstrijd pulledpork van  Bbb-nl.com gebruikt.



Om 8:15 begonnen en om 13 uur een temperatuur van 74 graden bereikt.





Vervolgens ingesmeerd met de glace.
En ongeveer 1 a 1,5 uur later ingepakt in folie.
En de ton verzet naar het terras zodat ik lekker in de zon kon gaan zitten wachten.



Rond 16:15 had het vlees een temperatuur van 88 graden bereikt en heb ik het vocht bewaard en opnieuw
in folie gepakt en koeltas om weer een uurtje te rusten.
Dat was het zwaarste van de hele dag.
Rook al zo lekker.





En toen lekker uitelkaar getrokken en smullen maar.


Ben zelf erg tevreden over het resultaat. En kamaraad en de buurman ook. Buurman is slager dus die heeft er ook nog verstand van.  ;)

 
Dankjewel Ceriel ben ik erg blij mee!

Ja was erg lekker. Thnx
 
mooie run hoor, ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Heerlijk! Gefeliciteerd met je knor!
 
Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je sticker!
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Lekker hoor!
 
Heerlijk zeg, prachtig verslag!
 
Terug
Bovenaan Onderaan