- Berichten
- 87
Na jaren ernaar uitkijkend en recent een super stuk geproefd te hebben, is het eindelijk het moment om zelf brisket te maken.
Rub: veel zwarte peper, zout, look, ui, oregano, rozemarijn, salie.
Injectie: rundsfond en worcestershiresaus
Voorbereiding:
Het inpakken:
Hier is hij dan!
10u30 - 20?C
11u30 - 45?C
13u00 - 67?C
13u30 - 69?C
14u30 - 69?C
16u00 - 69?C :-S
16u40 - 66?C (na inpakken)
17u40 - 80?C
18u30 - 93?C - Klaar!
Rub: veel zwarte peper, zout, look, ui, oregano, rozemarijn, salie.
Injectie: rundsfond en worcestershiresaus

Voorbereiding:



Het inpakken:


Hier is hij dan!



10u30 - 20?C
11u30 - 45?C
13u00 - 67?C
13u30 - 69?C
14u30 - 69?C
16u00 - 69?C :-S
16u40 - 66?C (na inpakken)
17u40 - 80?C
18u30 - 93?C - Klaar!