- Berichten
- 213
Ik had een keer short ribs gegeten in een restaurant, dus ik dacht die wil ik ook eens maken.
Even gezocht en daarna op internet wat short ribs besteld.
Ook een recept gezocht en er 2 gecombineerd. De rub van amazingribs.com en de rest de van de site van Noskos.
		
		
	
	
		 
	
In de Rub
		 
	
De Q op 120 graden en eerst 2 uurtjes er op
		 
	
		 
	
Daarna in gepakt
		 
	
De kern tot 90 graden laten komen in totaal ongeveer een 4.5 uur er op gelegen
		 
	
		 
	
In stukken en op het bord en vlug proeven maar
		 
	
Hmmm, smaak is goed en lekker. Het vlees zelf vond ik nog aan de vaste kant( niet taai) en kwam nog niet echt makkelijk van het bot af.
Er zat nog vocht voldoende in.
Volgende keer misschien iets langer laten liggen?
Een reden om het nog een keer te proberen
	
		
			
		
		
	
				
			Even gezocht en daarna op internet wat short ribs besteld.
Ook een recept gezocht en er 2 gecombineerd. De rub van amazingribs.com en de rest de van de site van Noskos.
 
	In de Rub
 
	De Q op 120 graden en eerst 2 uurtjes er op
 
	 
	Daarna in gepakt
 
	De kern tot 90 graden laten komen in totaal ongeveer een 4.5 uur er op gelegen
 
	 
	In stukken en op het bord en vlug proeven maar
 
	Hmmm, smaak is goed en lekker. Het vlees zelf vond ik nog aan de vaste kant( niet taai) en kwam nog niet echt makkelijk van het bot af.
Er zat nog vocht voldoende in.
Volgende keer misschien iets langer laten liggen?
Een reden om het nog een keer te proberen
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		


 
 
		 
 
		