- Berichten
- 12
Een lang weekend leende zich prima om Pulled Pork op de Masterbuilt te maken. Als guidelines het recept van Noskos gebruikt en BBQuality.
Vrijdagavond het vlees, stuk procureur van de Hanos, geïnjecteerd met een mix van appelsap, witte wijnazijn, honing en wat zout.
De voorgestelde Rub van BBQuality gebruikt n toen ingepakt in vershoudfolie.
Zaterdag morgen rond 10uur het vlees op de grill gelegd, met na een uurtje of 4,5 was de kerntempatuur 71 graden en gauw ingepakt in aluminiumfolie. Het door garen naar 92 graden ging een stuk sneller dan verwacht. Dit duurde niet veel langer dan 1uurtje. Het biggetje was dus was dus wat vroeg klaar. Maargoed, even laten uitwasemen in toen weer ingepakt, in eigen vocht, en een grote badhanddoek erom heen om wat te rekken. De Hickory en Brownsugar bbq saus van Sweet Baby Jay ondertussen wat opgewarmd en klaar om aan te vallen.
De pulled pork geserveerd op een chiabattabroodje met wat coleslaw! Alles is opgegaan, en er werd al gevraagd wanneer kunnen we weer komen!
Vrijdagavond het vlees, stuk procureur van de Hanos, geïnjecteerd met een mix van appelsap, witte wijnazijn, honing en wat zout.
De voorgestelde Rub van BBQuality gebruikt n toen ingepakt in vershoudfolie.
Zaterdag morgen rond 10uur het vlees op de grill gelegd, met na een uurtje of 4,5 was de kerntempatuur 71 graden en gauw ingepakt in aluminiumfolie. Het door garen naar 92 graden ging een stuk sneller dan verwacht. Dit duurde niet veel langer dan 1uurtje. Het biggetje was dus was dus wat vroeg klaar. Maargoed, even laten uitwasemen in toen weer ingepakt, in eigen vocht, en een grote badhanddoek erom heen om wat te rekken. De Hickory en Brownsugar bbq saus van Sweet Baby Jay ondertussen wat opgewarmd en klaar om aan te vallen.
De pulled pork geserveerd op een chiabattabroodje met wat coleslaw! Alles is opgegaan, en er werd al gevraagd wanneer kunnen we weer komen!
