- Berichten
- 405
Hallo allemaal,
Na een tijdje niks nieuws gepost te hebben was het toch wel weer eens tijd om de Q aan te steken, en als dan ook nog eens d SpareRibs in de aanbieding zijn bij de Makro dan is 1 en 1 toch echt wel Q tijd!
Voor kerst een mooie inspiratie bron gehad dus daar gaan we dan, SpareRibs Smokey Goodness Style!

Ze staan nu op de Q dus ik hou jullie op de hoogte!
Allereest begonnen de Rub te maken; Piggy Mix

Spare ribs ontvliest en in de mosterd;

Lekker in de rub en in de koelkast;

De Smokey Mountain aangestoken en lekker wat stukken perenhout erop;

Ribs erop en roken maar de eerste 3 uur zijn begonnen om 11:00 uur vandaag!

Update loading in 3 hours...........
Oh de Update duurde iets langer we kregen visite dus wel de foto's gemaakt alleen niet meer de tijd gehad om bij te werken maar hier gaan we dan;
Ondertussen de BBQ saus aan het maken geweest;


Na drie uur in de Q met mat nevel werk erover van 1 deel Appelsap, 1 deel appelcider azijn en 1 deel whiskey;

Inpakken maar voor de volgende twee uur met een beetje vocht in de pakketjes an 1 deel Appelsap, 1 deel appelcider azijn en 1 deel whiskey;

Na twee uur van de Q gehaald, en volegnde de prikker test waren ze goed mals!

Terug o pde Q en ingesmeerd met een goede laag BBQ saus, ook uit het boek 'Smokey Goodness';

Na een half uur nog een kleine coating gegeven en na een uur waren ze klaar;

Eindresultaat;

en voor de kip liefhebbers stonden deze er ook nog onder op het tweede rek, stick sweet chikcen legs;

Het was heerlijk! de visite heeft genoten en wij zelf ook! Lekker recept, goed zoet maat niet te en ook een kleine bite nog met iets scherpte!
Deze gaan we zeker vaker maken!
Bedankt voor het kijken en tot de volgende sessie!!
Na een tijdje niks nieuws gepost te hebben was het toch wel weer eens tijd om de Q aan te steken, en als dan ook nog eens d SpareRibs in de aanbieding zijn bij de Makro dan is 1 en 1 toch echt wel Q tijd!
Voor kerst een mooie inspiratie bron gehad dus daar gaan we dan, SpareRibs Smokey Goodness Style!

Ze staan nu op de Q dus ik hou jullie op de hoogte!
Allereest begonnen de Rub te maken; Piggy Mix

Spare ribs ontvliest en in de mosterd;

Lekker in de rub en in de koelkast;

De Smokey Mountain aangestoken en lekker wat stukken perenhout erop;

Ribs erop en roken maar de eerste 3 uur zijn begonnen om 11:00 uur vandaag!

Update loading in 3 hours...........
Oh de Update duurde iets langer we kregen visite dus wel de foto's gemaakt alleen niet meer de tijd gehad om bij te werken maar hier gaan we dan;
Ondertussen de BBQ saus aan het maken geweest;


Na drie uur in de Q met mat nevel werk erover van 1 deel Appelsap, 1 deel appelcider azijn en 1 deel whiskey;

Inpakken maar voor de volgende twee uur met een beetje vocht in de pakketjes an 1 deel Appelsap, 1 deel appelcider azijn en 1 deel whiskey;

Na twee uur van de Q gehaald, en volegnde de prikker test waren ze goed mals!

Terug o pde Q en ingesmeerd met een goede laag BBQ saus, ook uit het boek 'Smokey Goodness';

Na een half uur nog een kleine coating gegeven en na een uur waren ze klaar;

Eindresultaat;

en voor de kip liefhebbers stonden deze er ook nog onder op het tweede rek, stick sweet chikcen legs;

Het was heerlijk! de visite heeft genoten en wij zelf ook! Lekker recept, goed zoet maat niet te en ook een kleine bite nog met iets scherpte!
Deze gaan we zeker vaker maken!
Bedankt voor het kijken en tot de volgende sessie!!