BasBQ
Beef en Steak

FF voorstellen

 

sjappie979

Tondelzoeker
Berichten
21
Hoi Allemaal,

Ik ben "sjappie979" en kom uit omgeving van Zoetermeer en sinds kort een trotse bezitter van een Weber one-touch 67CM gold edition, tja en natuurlijk ben ik gaan googlen voor o.a. recepten en kwam uit op dit mooie forum. Afgelopen maand heb ik het forum eens uitvoerig gelezen, met name de tips en tricks, DIY, RUBs en o.a. recepten vondt ik erg leerzaam en besloten om mijn ervaringen ook te delen. Aankomend weekend wordt het lekker weer en van plan om eens stevig te BBQ-en. Op de planning dit weekend:
4 grote duitse varkens ribben van totaal circa 5.3KG om de NOSMO's Rib Rub eens goed te proeven (staat nu in de marinade).
4KG varkensschouder omtoveren tot pulled pork. :D

Hieronder de Ingredi?nten voor de pulled pork kruidenrub: (per 2KG voor circa 6 ? 8 personen)
2 el zout
2 el rietsuiker (deze vervangen door honing)
2 el bruine suiker  (deze vervangen door honing)
2 el knoflookpoeder
1 el uienpoeder
1 el gemberpoeder
2 el gemalen komijnpoeder
1 el korianderpoeder
2 el chilipoeder
2 el zwarte peper
1 el cayennepeper
4 el  gerookte paprikapoeder

IMG_7420_zps2tgiircv.jpg

IMG_7421_zpsdqwqyvft.jpg

IMG_7423_zpsbsew6onm.jpg

IMG_7422_zpshbgn7nhm.jpg

IMG_7425_zpswsfsj5ad.jpg


Ik zal morgen/overmorgen nog wat plaatjes uploaden van het BBQ geweld in een nieuw draadje.
 
Welkom!
 
Sjappie979, welkom op het BBQ Genootschap!
 
Welkom hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan