BasBQ
Beef en Steak

Feestje - BBQ Tapas deel II

Bedankt voor de complimenten; zoals gezegd was het een flinke klus, maar de reacties van de gasten en hier maken het meer dan waard :)

Teddo zei:
Zo'n diversiteit, daar zijn dan toch wel meerdere BBQ's voor gebruikt?
Klopt helemaal. Voor de ribbels heeft de WSM tot 18.30 dienst gedaan en daarnaast tot het einde ook nog twee OTP's, dus in totaal drie stuks :)

maussie1982 zei:
Heb je het recept van de Koreaanse spiesjes van MarBQ? Ik kan deze niet zo vinden hier op het forum en ze zien er heerlijk uit!
Het is dit recept voor de marinade, waarbij er dan alleen speklapjes voor de spiesjes zijn gebruikt. Met rosbief zijn ze overigens ook heel errug lekker en die heb ik twee weken geleden gemaakt :p
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3440
 
super die surf en turf op een stokje die ga ik zeker maken
 
Wow! je hebt jezelf een hoop werk op de hals gehaald, maar ziet er stuk voor stuk heerlijk uit!
Gelukkig had je goede hulp voor de bediening ;)
 
Nanne zei:
super die surf en turf op een stokje die ga ik zeker maken
Volgens mij zwerven daar ook wel ergens receptjes van rond.

Wij gebruiken een recept van Harriott Ainsley (Britse (tv-) kok). Recept voor de marinade komt uit zijn boek, maar staat ook hier:
http://ooh-look.blogspot.nl/2010/01/have-surf-then-turf-these-on-barbeque.html

De kruidenboter over de spiesjes laten wij achterwege, maar dat is dan meer uit luiheid dan dat dit niet lekker zou zijn :)
 
lijkt wel alsof iedereen aan de catering gaat ;) ziet er lekker uit!
 
Jij hebt dus speklappen gebruikt, kippedijen zal ook wel passen denk ik of denk je niet?

maussie1982 zei:
Heb je het recept van de Koreaanse spiesjes van MarBQ? Ik kan deze niet zo vinden hier op het forum en ze zien er heerlijk uit!
Het is dit recept voor de marinade, waarbij er dan alleen speklapjes voor de spiesjes zijn gebruikt. Met rosbief zijn ze overigens ook heel errug lekker en die heb ik twee weken geleden gemaakt :p
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3440
[/quote]
 
Nog nooit met kippendij gemaakt, maar zou niet weten waarom dat niet kan werken. Is mooi mals vlees dus volgens mij komen daar erg lekkere spiesjes van :)
 
Heel goed gedaan! Hulde
 
Jeetje Danny te gek ...  leuk gedaan .. !!!  De receptje van die peper wil ik graag hebben  ... of staat het ergens online ...

Groeten,

Fernando Wokke
 
SmokyWok zei:
De receptje van die peper wil ik graag hebben  ... of staat het ergens online ...
Hey Fernando,
Receptje staat op het blog van Noskos. Daar vind je nog veel meer lekkers, dus niet vergeten ook de andere recepten te bekijken :p

http://www.bbq-nl.com/2009/09/abts.html
 
Weer zo een flinke klus in korte tijd, goed bezig, complimenten! Ziet er allemaal keurig uit en die zwarte bakjes tonen ook goed btw!
 
Dankje Danny ...

Groeten..
 
Danny, ook mijn complimenten, geweldig!
Heb je zelf ook kunnen genieten?
Ga zeker wat gerechtjes van je gebruiken.
En prachtig in beeld gebracht ook
 
Terug
Bovenaan Onderaan